godenmorning !

hallo !!!
Idag när jag vaknade gick jag upp o åt frukost o kollade igenom i hmkatalogen o fick se dom här fina sakerna som ja ska visa på bild här ;) O bilderna är tagen med mobilen så inte bästa kan man ju säga... Men jag har iallfall lyckats överföra från min nya mobil nu wiho ! Ska iallafall träffa johanna snart för hon åker ju hem idag lite trist asså :\
 asså skorna !
  en mysig kofta !
 kolla vilka söta rosettörhängen !

cb


                                      The Game ft Chris Brown Better On The Other Side 
                           
Chris brown och the game hyllningslåt till micheal jackson. Asså chris brown ja börja bli beroende av honom igen..
Hatade honom förut för de mot rihanna men nu.....

00:31

Nu på kvällskvisten orkade ja inte sitta inne så ja o zarah tog en promenad har inte träffat henne på jättelänge
så de va kul ! Asså ja är lite som min moster ibland kan inte sitta still de måste hända nått hela tiden. Fast de är bra
på sätt o vis så jag inte sitter o röttnar mohaha !! Imorn ska jag iallafall träffa pau zarah o johanna de ska bli kul !
Så nu kanske ja ska läsa lite i boken eller nått. Men har jätteont i huvut o snörrar gör de med så lägger mmig nog på direkten men ni får ha de bäst!
sov gott!
Hihi kolla vilken rolig stubbe ja hittade var tvungen o ta kort på den !

johanna crazzzy



Min supersnygga kompis på bilden där som ja träffade i förrgår igår o idag med o imorn med mohahahaha. Vi är beroende av varandra !!! Säg inte till nån de här ! Hon mår inte så bra i sin lilla hjärna. Sen kan hon inte slåss heller de är lite tråkigt tycker emma o jag ! För min kompis emma är värsta biffen o slog ner johanna igår när vi var ute. Asså emma hon är så himla cool asså !!
haha varför inte ha lit ekul nu på morgonen ? Sitter o snackar med emma o johanna nu på msn vi är lite crazy. Ska vell snart börja göra mig iordning så ja kan träffa dom där två ;)

god night

Hej !
Dagen har varit bra vid halv tio kom emma o johanna så vi tog en promenad roligt o mysigt på
samma gång galna som vi är ! hihi. Nu ska jag lägga mig o läsa. Av mig fick min syster en bodybutter från bodyshop o en dag då vi går o fikar hihi ! Sen ska ju jag emma tobbe (emmas bror) o min syrra gå o käka nån dag de ska bli jättekul ju ! Men för att min syster fyller så får de bli en bild på henne !


brunettbella ?



Fick se att blondinbella har blivit brunettbella igår på hennes blogg ! herregud jag trodde aldrig hon skulle våga de.
Men jag tyckte de blev sjukt snyggt ! Alla säger ju typ att dom är besvikna på henne mne ja tycker faktiskt att de blev jättebra. Men vaddå ska hon byta namn till brunettbella nu eller ? Eller kvarstår blondinbella ? Men jag tror faktiskt hon kommer bli blond snart igen men man vet ju inte... Hon kanske blir ännu mörkhårigare ? de visar sig...
Men idag fyller ju min syster år så då ska vi fira henne mammas släkt kommer senare idag sen på söndag kommer pappas så de blir trevligt ! Nej usch nu måste jag gå upp o tvätta ur håret o så. Kanske lägger inte dagens outfit innan dom kommer annars hörs vi senare !
pusss

bussen !!

hej !

Fick precis ett mejl från lanstrafiken för emma o ja klagade ju haha ! som löd så här;
Hej!   Angående buss som ej stannade på hållplats på linje 14 tisdagen den 28 juli 09 Det var tråkigt besked. Om en resenär står på hållplatsen och dessutom vinkar är det uppenbart att föraren skall stanna. Vi ber så mycket om ursäkt för det inträffade och skall tala med berörd förare angående den aktuella situationen.  

Med vänliga hälsningar blabla

Asså hur skön är man inte ? Hoppas den där busschauffören får riktigt mycket skäll just nu !!!
Sånt gör man inte då får man med oss o göra mohahah.


godmor

god morgon !
Jag fattar inte  vad de är men nu vakna jag jämt vid kvart över elva ? Men igår gick jag o
emma över till milan osåg saw II den va bra men nu vill jag se trean o fyran !! hihi  Idag ska jag vell
träffa emma skulle ja tro.. sen blir de slå in presenter o så för ida fyller ju imorn !
Hare bra så hörs vi senare !

sanna o emma på äventyr wiho!

sanna o emma på äventyr wiho!
Nä jag kom till emma bestämde vi oss för att åka till maxi o köpa witamin wells sen fortsatte färden till universitetet men där var typ '' macken'' stängd så vi gick till tybble men sen vidare till willys där vi skulle gå på toa men de funka typ inte så vi gick till macken o gick och köpte lite godis o en glass  hihi. Sen när vi letat upp vat 14 går då kör j*vla busschauffören förbi oss ja står där o vinkar. Så nu ska jag o emma anmäla de mohaha !! Hoppas han sparkas. Sen gick vi upp på stan o tog bussen där ifrån nu har jag precis ätit kines mat o ska gå över till emma o kolla film. Försöker överföra bilderna från idag sen :) ps de såg ut som vi hade duschat för de regnade så mycket hihi !

dagens outfit



Där har ni dagens outfit ;)

frukost


Smothie till frukost är riktigt gott ! Vaknad ovanligt tidigt idag vaknade redan vid kvart över elva. Ska träffa emma idag o egzona tror jag :) Sen ikväll kanske ja o mamma ska till marieberg eller imorn de visar sig. Nu väntar jag iallafall på att emma ska logga in på msn.... Hörs senare!

tipsa !!!!

hej !
Sitter hemma hos hannah just nu vi gör inge speciellt men ikväll ska jag visa er en liten rolig sak ! Hihi ska försöka
tipsa om lite mer saker o så. Har ni några förslag ? komentera då !!!!! Men vi hörs senare !

lauren conrad som brunett ?

hejsan svejsan !
Eftersom jag la mig med blött hår igår så vaknade jag upp med världens krullhår. Så jag kör vell på lockigt hår idag.
Somnade verkligen jättefort igår o de var skönt ! Mamma sa precis att vi ska få lite kläder av våra kusiner för att
dom har precis flyttat o rensat ut nu så de ska bli jättekul för dom har så bra stil ! Snart så blir de lunch. Sen ska jag iväg o träffa emma o hannah idag ingenaning om vad vi ska göra men de visar sig.
Vad tycker ni om att lauren conrad har blivit brunett ? Ja tycker hon passa bättre i hennes förra hårfärg men den här var ändå fin på henne. Sen har hon ju så snyggg klädstil !


god natt bloggen



Jag har precis tvättat håret med inpackning i skönt de ! O smörjt in mig med body lotion eller hur de stavas o bättra på nagellacket. Så nu ska jag läsa lite i elle o frida så sov gott allihoppa !

skara !

Åh vilken underbar dag jag har haft idag ! De vart verkligen jättelyckat ! Påvägen dit dunkade vi petter på typ högsta volym vi typ dansade i bilen haha o sjöng. Sen var vi där åkte de mesta kan man ju säga. Haha allafall en helt galen dag. Nu ska jag nog gå upp o tvätta håret och så, så medanst får ni lite bilder från idag hare bäst ! tyvär så äre mobilbilder....

skara imorn baby !

                                          
                                           
                                                                                                        Hej !
                                                    Här har ni dagens outfit. Imorn drar ja till skara med mina favorittjejer
                                                   hoppas det blir sjukt bra ! Ska upp sju imorn ! Hoppas jag kommer kunna
                                               somna ikväll men de blir uppdaterring sen på kvällen igen hare bäst imorn !

nice

Monki;


forever21;


Avanna;




När man kollar runt här på olika shoppingsidor o vad suger man blir på o shoppa då ! Men nu ska jag inte fortsätta sitta vid datan utan göra mig iordning så hare bra pussss


dagens outfit o nya jeans



Hihi där har ni dagens outfit domtvå första bilderna. O mina nya jeans på bilden. Asså de är så svårt att ta bild på dom så att de ska se likadana ut som i verkligenheten menmne. Men den gröna tröjan som jag har på bilden. O den är så gullig med dom där två fickorna där på sidan de gör så mycket tycker jag ! Men idag har de vart slappt hihi dåligt väder sååå. Men nu ska jag nog lägga mig o läsa lite i boken. Undra vad jag ska gö resten av sommarlovet då ?

a message from chris



Man tycker ju nästan lite synd om honom.... Jag tycker vi ska förlåta honom ! För man märker ju att han mår dåligt över de han gjort.

stan....

Igår var ja på stan med engla o hannah de va kul ! hihi. Men vi köpte en hel del faktiskt. Lägger ut bilder på de sen. Skulle fotta min nya jeans jag fyndat men kvaliten vart så dålig så ska låna mammas kamera sen. Jag saknar faktiskt min kamera :\ Sen på kvällen köpte vi med oss lite chips o dipp o gick till johanna o åt de. Sen åkte vi moppe också. O ja fick köra wiho ! Roligaste jag gjort haha. Vi ska kanske fortsätta med de idag de visar sig. Skulle igenkligen träffat lollo men hon kunde inte så då blir de johanna o hannah. Men nu ska jag få i mig lite frukost sen städa här nere. Sen blire träffa dom i eftermiddag. Lägger in bild sen på dagens outfit. Hare bra !
Gynning på bild

gratisbio

Hej !
Nu har jag som typ alla andra bloggare blivit medlem på gratisbio jag får hoppas att de här verkligen funkar men de visar sig hihi. Idag kom engla hem o hon va ju inte direkt normal haha. Men så äre. Imorn kanske hon vaknat till lite eller vad man ska säga. På onsdag kommer johanna tjihu ! Men nu ska jag faktist bege mig hemmåt sitter hos hannah just nu 

hm

god morgon !
Pappa ropade precis att hm katalogen har kommit så nu ska jag springa upp o bläddra i den o ta nått och äta :) Idag
kommer ju engla hem också hoppas hon inte fått svininfluensa haha. Hare bra så länge !


anna nicole smith

Idag har de bara vart en slapp dag vid tv o datan. Men kollade på anna nicole smiths film idag den va jättebra. O gud så vacker den kvinnan är ! Så den borde ni se tycker jag. Synd att hon dog så ung :( Nu ska jag kolla runt på lite bloggar o så. Hare så bra !

king

Jaha vad ska man skriva om en sån här tråkig dag ? Vädret suger iallafall. De här är typpiskt svensk sommar.... Nu skulle de vara skönt att få komma utomlands. Fast i september åker man ju till kina så  får hopaas på bra väder då.

sovtajming

 
hejj bloggen !
Ska precis gå o lägga mej. Men ja o mamma tog tåget hem idag. O vid halv tio drog ja ut med hannah o emma o vi drog till johanna. Hihi där var vi crazyyy !! men kul var de. Hjälpte moster o flytta idag med innan vi åkte hem. Plockade massor med vinbär. Sen råkade jag sätta mej på nåra så  de såg ut som ja hade värsta mensfläcken fast de var vinbär HAHA.
Juste sängen var de godnatt

EN LITEN SOMMARBILD HIHI.

nakenbad

haha omg nu ska vi bada ! O nakenbad också !!!! haha ha de så bra inattt.
ses imorn...

stockholmsflytt

Just nu sitter jag i stockholm. Har hjälpt min mosster att flytta hela dagen. Snart ska vi förmodligen äta. Sen kanske vi ska till hennes nya lägenhet igen jag har ingenaning. Imorn blir de flytta med tåget går inte hem förns sju på kvällen trorja....
Fick iallafall gå upp sex idag var ju inte direkt jättteglad... Men dagen har varit bra. Vi har ätit kinesmat o fikat med bullar o chai latte mums ! ha de bra så hörs vi nog imornkväll !
hittade nåra bilder från spanien f örra året :)

Britney



Vad tycker ni är de en hiss eller diss att britney är brunhårig nu ? Jag tycker själv att hon var mycket snyggare i blond. Kanske för att man är van att se henne i de. Men grym är hon iallafall på att sjunga. Imorn går tåget sju till stockholm ska upp dit med mamma o hjälpa min moster som ska flytta. Gör de för att vara snäll o förra året bjöd hon mig på en resa så nu vill jag iallafall gö nått för de. Nu ska ja se på film sen lite senare blir de träffa hannah
ha de bra !

måndags



Bilderna är ifrån i måndags då ja va med emma. Bilderna beskriver ju iallafall vad vi åt..... hihi testade vitamin wells de va ju jättegod ju ! ;o Hon är i stockholm nu o jag saknar henne bästavän ! <3 Nu blir de snart lunch. Sen kanske ja skulle upp på stan med mamsen men inge bestämt än :) Sen ikväll blir de nog hannah ha de bra !

gränna,motala,askersund

Idag har jag hunnit med att vara i gränna,motala o askersund. De var jättesoligt väder i gränna men lite molnigt åt lunch där och köpte polckagrisar mums ! Sen gick vi ner lite till hamnen sen bar de vidare till Motala. Där vi fikade jag åt ett vinebröd o chai latte åh va gott de va ! Sen lite affärer fick med mig ett par lackleggins hem. O sist blev de askersund på snäckbåten mysig båt dedär. Men nu har ja precis kommit hem från maxi där ja o mamma handlade mat. O innan de åt vi på mc o fick såna där fina glas o lila också. Vi har hyrt film som vi ska se på nu vi hade iallafall tur med vädret o patrik 1,5 hihi ha en bra kväll !

kramar sanna
 o dagens outfit lite somrig sådär ;)

bruno roligaste filmen hitills !



Bruno iidag de va nog den roligaste filmen ja settt haha ! Om ni inte sätt den gå o se den då. De va typ bara jag hannah
o nån kille som skrattade haha men bäst varen :) Imorn blir de gränna så hinner inte blogga förns på kvällen :) men ni får ha de bra imorn  lägger in dagens outfit nu också. Hade svarta gladiatorskor också till

bio

Nu blir de ta cykeln upp på stan för vi ska på bio !
vi hörs senare !

14:06

justja kan ju lägga in gårdagens outfit nu på en gång också. Btw idag ska jag träffa emmaklämma :) mig o emzi på bilden :)

essundet

Kommer inte ihåg vilken dag de va men nån dag förra veckan lördags var de juste ! Så var jag o mina favorit tjejer på essundet för vi skulle hälsa på johanna som jobbade där vi åt räkmacka o cola de va jättegott ju !Så nu får ni två bilder där ifrån + lördagens outfit

 O istället för den lilla bruna väskan hade ja en liten brun lonh champ väska :)

sorry

sorry för dålig uppdatering men har nästan glömt bort bloggen men de ska bli ändring. Ja o mina vänner har gjort massor mer frisyrer den här veckan så jag tänkte lägga upp en ny frisyr varje vecka de vore vell kul ?
Nu sitter jag här med hannah vi kollar runt på olika saker här ska beställa hem lite nagel saker o sånt senare.
Fick se de här jättesöta läppglanset o nagelborste men frakten är 45 kr så man kan ju köpa nått mer om man ska handla där.







De var min mobil som kom i fredgas vart super glad o den är så himla sniggg !! Men den pajade igår sen när jag tog ut batteriet o allt sen sattes den på igen så de var tur ju :) Min syrra fick inte sin mobil haha men ja fick ju haha tur de :)
Nu ska jag kolla runt på lite datorer vill ha en sån där liten data som alla bloggare asså den storleken så söta juu.
 kolla vilken söt data hihihiihi

ica

Mamma o ida är på ica för att hämta moblilerna eller jag hoppas iallafall de är dom. Men man vet ju aldrig så
nu sittr jag här jätteglad. Ska kolla runt på några bloggar sen gå o gör ordning frukost ha en bra dag !

dagens



Här får ni dagens outfit :)

sk*t väder



Hej !
Usch vilket väder sverige har de här är typisk svensk sommar. Ska vell kanske gå över till hannah
senare dit säkert kören kommer med :) Min mobil har inte kommit idag heller :( Går ju bara
 o väntar på att den ska komma. Nu ska jag sätta på mig lite kläder så lägger jag in dagens outfit efter det .)

onsdag

hejsan !
Man gör verkligen nästan ingenting nu när de är så här dåliga dagar....
Men jag kom hem tidigt ikväll redan vid nio vet igenkligen inte varför hihi. Ska nog fixa lite med designen eller försöka
ska jag nog säga. Men här får ni dagens outfit utan att tänkt på det men jag har haft samma jeans tre dagar i sträck nu så imorn MÅSTE jag ha några andra hah. Har inte gått sminkad på flera veckor så idag åkte sminket + röda läppar på.



måndagen och tisdagens outfit


phone



Idag blev de stan med mamsen o ida ja o ida köpte ny mobil eller ja de fanns inte i affären så beställde så de kommer nångång i veckan. Sjukt nice. Ja tror de är mobilen på bilden som ja köpte hihi.
visar den här i bloggen när den kommer :) Sen varte film på kvällen med milan o hannah för rolig var den !
btw efter stan fikade vi hos mormor där moster o lillkusinen va :)
Men nu ska ja läsa frida tidningen
sov gottt

my lips like sugar

Hej !
Jag är superglad o de kommer jag berätta för er på onsdag.
Idah har de mest blivit slapp hos hannah med girlsen skönt de med.
Men nu blir de film hos emma myyyys. Hare bra !

id

Hej !
Fick precis ett mej av en mua där hon berättade lite om id o jag blir jättesugen på att prova de sminket. För man märker att hyn blir bättre efter bara två veckor. Är de nån som sminkar sig med de ? Som kan ge lite tips fall ja ska köpa de eller inte ? Jag vaknade iallafall för typ 20 min sen igår varte filmkväll hos emma då vi såg stranger och bröllopsduellen. De var båda bra o stranger va läskig o är en sann berättelse. Men idag ska jag träffa hannah vi ska nog va med amanda så nu ska jag gå o få i mig lite frukost om de inte är lunch

kram sanna

en dag på stan med massor aikfans

Hej
skriver inlägget nu på en gång när jag endå har tid. Idag va jag på stan med hannah o emma senare träffade vi pau :) De är ju ösk-aik just nu på behrn arena o alla aik va ju helt galna. Dom gick runt o skrev typ
- vem fan vill bo i örebro eller nått liknande. Sen skriker nån fullis håll käften o ba jag vill helst bo i hallsberg.
Sen säger nåra som vi sett på donken till nån kompis där är dina mc donalds brudar vi ba what ?
hah men lyckat. Snart blire mat sen ska jag träffa hannah o emma för filmkväll hihi, Inhandlades bara nåra smågrejer.

Jag ser ut som jag gör men där har ni gårdagens outfit utanför johannas hus :)

hos johanna :)



De var så lyckat hos johanna. På sista bilden ser ni att hon håller på vid tv den funkade inte o allt bara pajade hihi. Vi badade en massa de var riktigt kul. På morgonen när vi tog morgondopp stog vi på kanten o hoppade på madrassen och en massa. Tacos åt vi med och såg på en massa filmer o åt godis och chips. Allas hår vart jättekrulligt efter vi hade badat som ni ser på bilderna där uppe för då är alla i pyjamas,
Och på armarna är de johanna som är blekast sen jag sen hannah hihi lite stolt där.
Sen dök johannas granne upp åke. Hårig tunga hahahaha ni förstår vad jag menar.

bad

jag lever men de blir sån dålig uppdatering nu. Men jag ska lägga upp en massa bilder från när vi övernattade hos johanna mitt på landet. De va jättemysigt o vi hade jättekul så de va lyckat. Nattdopp o morgondopp de e livet hon har ju en nergrävd pool. Men nu ska jag ut i skogen med hannah o engla fråga inte varöfr menmen.
hare bra !

tre inlägg på rad


oj hihi men idag ska jag förmodligen övernatta hos johanna på landet så de blir ingen uppdatering mer idag imorn kommer den antagligen när vi kommer hem eller på kvällen. Så nu ska jag äta upp mina jordgubbar sen förösöka få tag på hannah. O girlsen o jag hade spa dag igår de var roligt o mysigt hih :)

ja saknar mmin kamera :'(

gårdagens outfit och naglarna :)


hargebaden



Iförrgår på morgonen vid nio åkte jag mamma emma o ida till hargebaden. De va riktigt nice och få bada i vättern. Sen när vi kom hem åt jag o så sen gick jag till hannah där vi stanna över natten hihi. Bäst vare bilden beskriver allt.

.

förlåt för dålig uppdatering men ja ska berätta ikväll lr imornnbitti vad jag har gjort dom här dagarna :)
så vi hörs då
njut av vädret !

RSS 2.0