armband


Köpte ett armband igår för 30 spänn helt okej lixom ju o  de står ju faktids ronaldo på de ? ;o

morsdag

 Såhär såg jag ut förut idag men nu har jag klänning istället :)
Vivallafestivalen var ju helt okej men de var roligare förra året mkt roligare. Men det var ändå bra. Dom är så jävla duktiga på att rappa elr vad man säger. O jag som tycker om den sorterns musik tyckte ju att e va skitbra hhaa. Träffade lite folk  man kände så de var ju roligt. På kvällen kom hannah över till mig och vi såg på två filmer och åt chips och godis mysigt värre. Har varit hos min farmor o farfar nu på förmiddagen och nu ska vi ut o äta med mormor hoppas ni fåre bra o vilket underbart väder !

barn

Igår klippte jag mig vart sisådär nöjd men ändå lixom de behövdes klippas igenom eftersom jag inte klippt mig på ett halvår. Pappa kom ner precis o berättade att min kusin ska få barn. O vad kul !!! Idag blire vivallafestivalen o förmodligen en massa bilder så de inte blir en massa tråkig text i bloggen bara :)

klippa mig !


Ni får en steeekarbild på mej hih. På tal om de imorn o i helgen ska de blir super fint väder ! :) tummen upp
Skola idag som vanligt de var lite småkul på spanskan o matten och vi ägde ju på musiken ! Efter skolan åkte jag upp på stan o träffade emma hannah vi gick runt lite en hem igen. Kollade på tv o så nu har ja precis badat o ska vell hitta på nått nu. Och imorn ska jag klippa mig hoppa som inte klipper av hela håret på miig !!! Sen blire köpa morsdagspresent och på kvällen emma o kanske johanna. Ha en bra kväll !

så skön !

     
såg de här i gaybloggen var bara tvungen att lägga upp det haha för roligt ju när dom var på gröna lund igår skedde detta;
Amir: Fick fågelskit i håret
Jonas: Svalde en fluga
Kissie: Tappade löshåret i berg och dalbanan
Min syster: Spräckte sina jeans i skrevet.

Här får ni en bild på honom för han fyller ju 19 år ! skönaste bloggen har han med gratttis !

champion league

skola som vanligt dorå. Ska få i mig lite käk sen blire ut o träffa emma och johanna. Sen ikväll äre ju match ! champion league manchester united-barcelona de blir nog en jäkligt bra match så de missar man inte ! Håller vell tummarna för united tror jag för ronaldo är ju med där.

pizza på lunchen, nyttigt ?

Dansuppvisningen gick bra tack o lov! Gjorde bort mig nåra gånger o glömde dansen haha. De var roligt när anti ramlade men ja tror ingen märkte de men jag gjorde de haha. Kommer vell bilder under dan från dansuppvisningen. Har duschat o så nu och ska klä på mig ikväll blire ugly betty o desperat houssewife. På dagen åt vi på pizzaplaneten de var riktigt mysigt ju !

dansuppvisning imorn

  Bild från förra dansuppvisningen

Imorn äre dansuppvisningen är lite nervös nu blir nog värre imorn hiih. Hoppas de går bra. Idag cyklade vi me skolan till oset de var nice o slippa arbeta i skolan. Trodde de skulle bli spöregn på morgoen. Men sen varte ju riktigt fint så jag satte på mig short haha. Nu ska ja packa lite saker inför dansuppvisningen imorn ni får hare bäst alla fina läsare !

!!!!!

Det vore jättebra om ni skrev i komentarerna vad ni vill att jag ska skriva mer om de vore super så snälla gör de !

dubbel regnbåge


Kolla ! de är ganska coolt de där när vi var hemma hos min mormor i fredags så regnade de som tusan. Sen sg vi en regnbåge o efter ett tag ser man en regnbåge över har aldrig sett förut sen var ju regnbågen jättestakr också.

Ben & jerry's



Bästisarna på bilden från att vi åt en glass. haha rktigt gott med glass o sen vare så vackert väder o då blir man så glad.

sry


Förlåt för en sån dåligt uppdatering. Bara för de ska ni få se mina nya inköp den här veckan väskan o klänningen. Hade klänningen på mig igår o den är uberskön ju. Väskan kan man ta bort bandet på också de är bra de.Köpte en väska som min moster tog med från sin väskaffär också skitsnygg är den och ett par lila skor från hennes förra affär :) så de var ju niice. Sen visar de sig att mina kusiners kompisar barnet i den familjen är tillsammans med filip berg. Han som är med i hipp hipp hora de är ju bara så coolt !! Tror ni inte jag blev chocad? haha ja är så imponerad dom hade tydligen träfffat honom på någon krog i stockholm där han jobbar så han hade bjudit dom på gratis drinkar nice niice asså. Jag  är nog mer lycklig än dom. Men jag är ju som jag är. Imorn blire stan igen... Idag var jag på stan med mormor moster kusin mamma o syster de var riktigt mysigt åt bakad potatis på java också riktigt gott o skit trevlig personal. På kvällen varte glass o emma hannah riktigt nice. Jag har en orsak varför ja inte uppdaterat så bra jag har faktiskt haft gäster o då blire såhär.


tillbaka



I måndags kväll köpte ja en väska och en klänning o ring på marieberg kan visa bilder på dom senare. Men klassresan har varit galen kul. Har högst sovit en timme inatt o när jag kom hem deckade ja i sängen haha så trött. Men funderar på att dra ut nu för pallar inte sitta inne.... vi får se hur de blir. Men mycket skratt,kuddkrig o allt som hände på klassresan haha.

bloggpaus i två dagar

Sitter här har varit i skolan idag som valigt slutade kvart i två så skönt. Nu ska jag äta sen iväg till marieberg. Imorn blire klassresa till klunkhyttan hörs vi inte senare idag så hörs vi på onsdga hare bäst !

bloggpaus i två dagar

Sitter här har varit i skolan idag som valigt slutade kvart i två så skönt. Nu ska jag äta sen iväg till marieberg. Imorn blire klassresa till klunkhyttan hörs vi inte senare idag så hörs vi på onsdga hare bäst !

fransar



                              Klänningen ja köpte igår :)

stan

Igår träffade ja hannah emma engla vi gick lite på stan sen gick vi till stadsparken o köpte glass de var riktigt mysigt. O va där lite. På kvällen kollade vi lite på tv o så. Sen när emma skjutsade hem mig de var lite kul haha svenne banan svenne banan den låten är bra. Idag har jag annars gått på stan med mamma o pappa faktids haha. Fick med mig en bikini från matthew williamson riktigt snygg o en klänning från hm lägger upp bilder sen. När vi kommit hem köpte vi med blommor o gick över till vår granne som fått en tumör i hjärnan så tråkigt att han fick de :\ De är så underbara människor. Nu mår han iallafall jättebra som tur är. Ikväll blire Eurovision Song Contest med girlsen.

idag ser ja ut så här ! mittbena o allt ju


friday i'm in love

 
Haha kolla vilken rolig bild vi såg när vi hade stadsvandring !
Idag ska jag träffa hannah på dagen vi ska på stan kanske blir lite shopping who know ? På kvällen ska v två träffa emma skulle ja tro de blir nog niice. Ha en bra dag alla !

vårruset

oj vad mycket bilder det blir nu ! haha men hoppas ni gillar det iallafall. Efter jag vart med lollo på dagen vart de hem o käka. Sen upp på stan för att springa vårruset som var på ungefär 5 km. Jag syrran o emma hade bestämt att vi skulle gå för varken nån av oss har nån vidare kondition men vi vart så jäkla peppade så vi sprang nästan hela jag är så stolt o chockad över oss hihi vad bra vi är girls ! Imorn vill ja på stan o köpa en väsa ja kollat på fårse hur de blir med de men hoppas ni får en bra natt hihi pussis


delar upp dagen i två inlägg :)

Lollo mådde inte så bra idag så jag åkte hem till henne istället för att åka med girlsen till mariebrg kändes trist att ja inte kunde följa med men lollo mådde dåligt o ja ville hjälpa henne så gott jag kunde.Vi hade en jättte rolig dag :) Vi träffade lite folk flummade o gjorde lite saker ja inte ska nämna här troja haha. Sen fick man låna hennes snygga ROSA adidaströja för snygg asså hihi. Dagen va la bra o ja älskar dig meest lovisa  o kommer alltid finnas där <3




17.46


Blir en bild på eva longoria tror ja hon stavas hon är en sån jäkla bra skådespelare !!!
Hej allihopa !
Jag har suttit lite vid datan nu. Efter skolan drog ja pau och lollo till mc o käkade. För mysigt med er tjejer ni gör en så himla glad. Är glad att jag har er <3 Nu ska jag nog ut på en promenad med emma ber henne fotta dagens outfit hihi. Så ni får den ikväll. O sen är jag ju ledig torsdag fredag nu också för soft o nästa vecka med. + att på tisdag-onsdag ska vi på klassresa så de blir bara en dag i skolan underbart !!!!

bye vi hörs sen :)

lalala

Skolan hade vi stadsorgentering på dagen i typ två timmar så var helt slut i benen o fötterna efter de. Sen trampa hemmåt. Nu ska jag ut o ta en liten promenad med johanna. Sen blire att åka till stadium syrran ska ha spring skor o ja vill ha nya byxor såå perfect ! o ikväll är de tv kväll ugly betty o desperat hoousewife bästa programen ! ha en fin kväll !

r.i.p



Kolla vad gulligt hennes bror har gjort en sång efter att hon gick bort. Sorligt för hon var ju så liten :\ r.i.p

idag ser jag ut så här



Har varit i skolan o så som vanligt idag :) Segt som fan äre nu i slutet känns som skoldagarna aldrig tar slut. Men så äre ingen ska träna idag så då tränar inte jag heller. Hur der än blir imorn så måste jag upp på stan för att hämta min nummer lapp till vårruset emma o ja ska ju vara med så nu får ni heja fram oss hihi. Nu ska jag måla nån närke karta som ska vara inne imorn sen blir fixa lite här hemma hoppas ni får en bra kväll i allafall :)

skinnjacka



Haha ganska oseriös bild men de är till så ni ska få se skinnjackan mamma köpte med den åt mig från stan idag. Har gått o kollat på den länge nu o nu är den min vet inte än om jag ska behålla den vad tycker ni  ? :)

igår såg jag ut så här !


ginalinne

Köpte nyss de här snygga linnet på gina eller de var ju ett tag sen men nu får ni se de :)


20.14

Jag har märkt att jag blir helt galen av socker. Särskilt när pau är i närheten också hah. Kvällen igår va la bra. Vi hade de jätte mysigt o roligt. Dansade snackae o allt som vi gjorde tack för en underbar kväll girs ! :) Idag har jag varit på stan fick inte med mig nått speicellt hem bara ett armband. Men ska kanske upp på stan imorn och köpa en skinjacka fårse.Nu ska jag tagga hemmåt eller fall ja stannar kvar hos hannah dom sitter ändå bara o spelar så ? Ha en fin kväll

kramar sanna

regn

Ikväll ska jag träffa några kompisar :) Nu blire sminka sig sen ska jag äta hem lagad pizza sen blire ut.
Hoppas ni får en bra kväll ! O världens sämsta väder är de också o då vill man bara stanna inne :\

mangooo



De här är det bästa jag någonsin haft på mina läppar. Köpte de idag men känner redan att de är såååå bra. Den är lite dyr för en sån liten burk 95:- från body shop men de äre kanske värt. Nu ska jag fortsätta öva på spanskan ha en bra kväll

lalala

hejj !
Beställde en klänning o en tunika\linne från gina tricot igår så de kommer nog den här veckan. hoppas hoppas !
Funderar på att beställa en väska också från bubbleroom men ja väntar nog lite nu. Sen måste jag leta efter avslutnings skor också. Imorn blir de skola för mig också. Hoppas ni har haft de bra. Förästen igår var  jag på kalas min kusin fyllde år. så nu är han fjortiiis. Pluuus att jag fick se lilla meja åh vad söt hon är och växt hade hon med.

såååå snygga




är fett taggad på att beställa de här skorna så snygga ju ? Till min avslutningsklänning o allt. Ni ska få se den här i bloggen någon dag :)   Vart inte dom haha nån hade bjudit 900 så ja la mig hah

Bilder från wadköping


med lakris

singaula lakris sitter jag o äter på nu smakar helt okej. Tänk vad många sorter de finns asså ? Är hemma från skolan idag. Så fixar nog lite med bloggen idag :)


förkyld

Jag vaknade upp genomförkyld näsan bara rinner de svider i halsen o ja hostar som tusan känner mig lite sjuk. Men idag stack jag och engla upp på stan sen gick vi till stadsparken och köpte glass men  jag tappade min efter typ 2 tuggor de var lite sorligt. Vi gick också in i wadköping o köpte godis. Sen varte bussen hem ja och hannah o ida har ätit pizza. Sen kom engla hon vaxade benen medans hannah o ja målade naglar nu ska vi se på hem till midgård för engla ska dra. Våra föräldrar är på 50 årsfest. Blev inte att träffa nåra idag pga av min hals o allt. Hoppas ni mår bra allafall kramar sanna

ps... ja lägger in bilder från wadköping senare eller en annan dag

armband


visst är dom riktigt snygga ? En asesoar(stavas?) kan göra hela outfiten så snygg. Som att man har ett linne sen bara sätter man på ett armband o wips de är skitsnyggt !

dagens outfit



Bilden blev inte så bra men de får duga får kanske en bättre sen. Har mest legat ute o stekt i solen idag för vi vaknade vid halv två o är fortfrande sega. Men nu ska jag iväg ha en fin kväll

valborg

Hejsan
Valborg and sheat today haha. Jag har haft en väldigt lyckad valborg ändå. Vart inge direkt party men stog lite vid elden sen cyklade vi runt o skulle hitta en annan eld där vi skulle träffa folk o när vi väl hittar den finns de inga människor där o elden hade släkts. Så vi drar tillbaka till vår eld här i området men den hade släkts också. Då träffade vi julia o zarah de skulle träffa 1 kille men de kom typ 15 killar. haha men så äre. De var faktids rätt kul ändå. Nu sitter jag hos hannah engla och hannah sitter och spelar nått spel o jag sitter här. Snart kanske de blir nattmat ? haha men ha en bra kväll kramar sanna

RSS 2.0