¨ånnabåda

Igår åkte jag hannah o engla till ånnaboda och badade de va niice. Skönt o svalka sig. Där vi badade stank vattnet så vi gick till själva badstranden sen. När vi kom hem spelade vi kubb med milan de va nice. Haha ja suger verkligen på det.
Idag blire träffa hannah emma o engla :) Ha en bra dag. Gick inte o lägga in bilden ifrån igår så gör de kanske ikv :)

en smothie är aldrig fel. mums



Brukar ni äta smothie ?
Igår vart de en dag som vanligt hannah o ja går och köper glass. Sen träffar vi milan på kvällen o ser på film och kommer hem vid tolv tiden ungefär. O går en promenad där i mellan på dagen också hihi. Men nu väntar ja på att engla sk komma hit blir steka idag med ja vill ju blir brun !!! Men ni får ha de bäst vet inte om ja hinner uppdatera ikväll men de märker ni :)

helllo

 Bilden är från bion när de va bara 5 rader. mobilkameran suger.

vaknade vid ett idag och gick upp och åt lunch. Hannah o ja ska kolla på örebrocupen idag men tror inte de är nån ide. Så nu ska jag sätta mig på altan o steka lite. Sen ikväll hoppas ja på ett kvällsdopp de vore jätteskönt. Tog mitt första dopp i mälaren i tisdags de va kallt men ändå skönt. Ne nu ska jag hoppa i bikinin sen måste ja packa upp väskan med ha en bra söndag så hörs vi ikväll eller senare :)

i'm back !

Jag är tillbaka ! Härligt o va i örebro men jag har haft en sån underbar vecka i stockholm. Sista gången man va i poolhuset kommer sakna de så mycket :\ Men varje dag i stockholm var la perfect ! O ja har gått osminkad hela veckan. 'stolt' Alla bilder raderades på min kamera :\ Så tog lite bilder idag men mamma har tagit bilder med henne kamera så lägger in dom sen men nu ska ni få se lite vad jag har shoppat i sthlm :) Jag vill nog flytta till stockholm när jag blir stor.
Nu ska ja resa på arslet o gå till hannah ha en fin kväll !

bild 1 ; lite av shoppingen från stockholm o ja just nu.
bild 2; lite av dagen idag o en massa fina bilderfrån deras hus

sthlm



Imorgonbitti drar ja till stockholm vetinte om ja kommer blogga där ifrån eller inte men de får vi se ni kan ju klicka er in o kolla iallafall hihi. De ska bli  så kul. Men nu ska ja stoppa ner de sista i väskan o sen bädda ner mig i sängen för vi åker rätt tidigt imorn ha en bra natt o vecka ifall vi inte hörs men de tror jag.
Sen vill ja att anti ska ha den bästa resan till bosnien o kroatien för ja kommer sakna dej så jekla mkt <3<3

Just de en hemsk sak har hänt mamma skulle lämna in min kamera på lagning men de går inte att laga den :\
Blir o köpa en nya tycker mamma o pappa. Men tror dom ja tänker lägga så mycket pengar på en kamera? ;o nevvah

yestoday



Igår träffade jag Ellen antonija emma agnes och zarah. Vi började med att se på beck kommer inte ihåg vilken men den var verkligen bra. Sen cyklade vi till subway för mumsigt de var där. Fast agnes drog hem då. Vart en massa skratt tack för dagen den va verkligen bäst med er girls ! Sen när vi ska cykla hem då hör man pofff ! Vi ba shiet va va de ? Då var de antis deck som sprak typ hahahahahahahaha. Sen när ja kom hem kollade ja o emma på två beckfilmer eller den sista han vi inte se slutet på så de ska vi gö idag :) Så blire träffa johanna idag med. För imorn drar jag till stockholm ja ska klä på mig och så nu sen blire vell packa :)

midsommaroufit



Där ser ni ju min outfit från midsommar hihi så bra jue !

bilder :(

nej nu ger ja upp när ja enkligen ska lägga upp en bild då går de inte !
Bajs i rumpan asså ja lägger upp allt imorn ja ba skjuter på allt. Men ja kan nästan lova imorn. Kanske de bli 5 inlägg efter varann men bätte de. Vad ja kan avslöja av dgen ja har sett 3 beckfilmer mohahaha ! ha en bra nattt

midsommar

 Bilden får bli på mina söta kusiner som vi va hos idag två av dom hihi !

Sry men kan inte lägga in bilder min kamera har pajjat är för trött för att byta sim kort o allt nu så fixar de imorn så får ni se bilder då ifårn dagen, Men midsomma har varit jättelyckat ! O ja har verkligen världens sötaste kusin :)
Nu kanske ja sätter på nån bra film eller nått ha en bra kväll !

mums med jordgubbar

 Jordgubbar passar perfect på midsommar och sommaren o annars !
Uppdateringen har sugit de här dagarna. Vart sämst väder också. Igår åt jag hannah o johanna pizza de va riktigt gott faktiskt haha tjockisar vi är ^^ Idag typ bara varit hemma träffade emma på kvällen sen när hon drog kollade ja på step up 2 som precis är klar. Älskar dom där filmerna men nu kanske ja ska ta o sova lite för imorn bär de av till lindesberg o firas midsommar. Ska försöka uppdatera en massa i helgen ni får gärna komma med förslag !? ha en bra midsommar om vi inte hörs!

underbart väder

 På malin snyggingen ;)
hejsan !
Idag har jag träffat malin var så länge sen vi träffades. Vi har varit vänner sen vi var ungefär fyra år. O i december flyttade hon här ifrån lite så där tråkigt o vi har inte sett sen dess. Så de va verkligen jätteroligt o träffa henne. Har så mycket minnen. Men vi chillade här o träffade lite folk och så. Sen när hon drog hem satt ja här och nu ska jag nog gå över till hannah för att kolla på ugly betty och dubbelavsnitt av desperate housewife :) ha en fin kväll !

idag ser ja ut like this !


så gryyym !


NY


Den här bilden är fiiin ! Jag ska köpa mig en stor tavla med typ NY på och sätta på min vägg. Skulle köpt en men sen när vi kom tillbaka var den slut så typiskst men hoppas jag hittar den nån annanstans. Nån som vet vart man kan köpa sånna ?
Idag ska ja träffa hannah som vanligt kan man ju säga hihi men va gör de ? Ska försöka få henne att hjälpa mig med blogg deisgnen :) För just nu ser de för färligt ut. Jag skulle också vilja åka upp på stan för de är rea men de gör jag någon dag i veckan istället :) hare bra idag så hörs vi ikväll eller senare

btw kolla va ja köpte för en rolig väska !


puss på er läsare !



Just nu ser jag ut så här snyggt asså hihi. Men sovit hos zarah inatt var helt okej. Såg väldigt mycket filmer haha. Sitter här i mysis kläder kan man säga ikväll blir de bio med hannah o engla de ska bli kul !

pussss

.

känner inte för att blogga är inte på humör har hänt för mkt


sommarlov !

De kan inte bli bättre vi har fått sommarlov !!!! O ja är så glad för de hihi. Vi fick sitta i två timmar och kolla på kören som sjöng och massor med prisutdelningar. De var verkligen långtråkigt... Sen kom min kusin o hämtade mig och vi åkte hem där farmor&farfar o mormor var och fikade och så o ja fick även lite pengar. TACK !  Kom precis hem har varit på marieberg med mamma ochletat efter present till liv o sofia fick bli ett halsband till liv som typ barnet typ hör. Sen till sofia ett presentkort. O själv fick jag med mig en väska hem med brillor på. Skulle köpt ett par skor men de fanns inte. Men nu ska jag iväg igen till sofia min kusin. Sen ikväll blire kanske övernatta hos zarah :)

Idag ser ja ut så här



Eftersom de har varit så vackert  väder här i örebro så tog jag på mig en lite somrig topp den är för fin.
Nu ska jag bada och lägga hår inpackning och ansiktsmask och måla naglar och allt inför imorn.För imorgon slutar vi skolan ! Ska bli så skönt men känns verkligen inte som sommarlov.
Sen blir tv kväll som betyder depserat housewife och ugly betty.

vandring



Idag vare vandring med klassen. Helt okej skönare än att va i skola iallafall. Jag skulle gå upp för en backe o ramlar så klart o så fanns de ett rep o pau var framför mig så jag drar med henne med haha så bra gjort av mig. Men dagen var bäst för pau o lollo gjorde den bäst ! Har precis käkat och ska städa rummet och så nu så de blir fint ser ut som ett bombnedslag här.
kramsss sanna

sveriges nationaldag idag juu

 Engla med sin vackra sverige hatt
Bilderna säger allt
hallå !
Idag har varit en slapp dag har varit med hannah hela dagen o engla på kvällen med. Först såg hannah o ja lite på tv sen tog vi bussen till maxi och promenerade hem i våra klackskor för vi ska ju kunna gå bra i dom. FAN I REN SVENSKA VAD ONT JAG HADE I FÖTTERNA !  ett tips gå aldrig 5 km i nya klackar. Jag har en sån skoskav nu så håller på att dö. På kvällen allafall kollade vi på sverige-danmark o zlatan är ju king som vanligt. Men matchen var inge vidar 0-1 till danmark :( Så när hannah o ja går hem står vår granne dansken o viftar men danmarks flagga. Haha han är för rolig. Sen när han står här hos oss pappa står med sverige tröja o keps och dansken men danmark flagga såg för roligt ut. Sen har jag testat marabouu jordgubb den var god !

så fiin



Den här låten är bra och sån bra text o nu sitter man o knarkar låten :)

trötter

  en sommarbild o halva mig !
HALLÅ !!!
Jag är så tröttt så jag håller på att döö. Vilken dag de har varit asså. Skola som vanligt slutade lite tidiare för jag skulle till tandläkaren så fick cykla hem i storm fan höll på att dö. Sen skjutsade pappa mig till tandläkaren hade ungefär 1 hål är så stolt över mig själv. Efter tandläkaren åkte jag och pappa och kollade på bil. Han ska tydligen ha ny bil... De ska varslas 25 från hans jobb o han vill ha ny bil. Inte gör de mig nått iallafall haha. Efter bilturen åkte vi hem o föästen vi ska ju låna de här bilen över helgen så får vi se vad vi tycker om den :) På kvällen varte marknadsafton leoparsleggins ett armband fick följa med hem och såklart marknadsgodis först köpte ja men de va så äcklgt så köpte nyttt hihi. Nu ska jag nog ta bort sminket sen slagga elle se på tv är såå trött. Imorn blire studenten i stockholm  !

marieberg


Marieberg idag med mamsen ida och milan. De var riktigt kul haha. Fick med mig dom två armbandena på bilderna ovanför. Riktigt niice dedär. Nu blire tv kväll som betyder ugly betty och depserat husewife.
kram sanna

stekarn


Jordgubbar är ju suuupergott på sommaren ! Vädret är så fint så man kan inte sitta inne men jag har en anledning ja laddar min ipod hih. Men nu sitter jag här i bikini och ska precis dra ut och steka lite men först maat. ha en fin dag !

RSS 2.0